Even voorstellen

Ad Brandsen

is de zorgboer en eigenaar van het bedrijf. Hij stuurt alles aan op de boerderij, hij zorgt ervoor dat iedereen wat te doen heeft en is altijd in voor een gezellige babbel tijdens de koffie. Hij zegt altijd: ‘als iedereen op de boerderij gelukkig is, dan ben ik gelukkig’. Ad is een echte boer en heeft veel oog voor zijn dieren en is daarbij ook gek op trekkers. Hij is altijd te vinden op de boerderij!

Luuk Brandsen

is de zoon van zorgboer Ad. Hij heeft in 2019 zijn opleiding Social Work afgerond in het uitstroomprofiel jeugdzorg. Hij is degene die dan ook veel begeleiding doet van de jongeren op de boerderij. Dit kan zijn in persoonlijke begeleiding doordeweeks of in de weekend groepen. Daarnaast is Luuk verantwoordelijk voor de intake gesprekken en de begeleidingsplannen. Hij heeft dan ook een SKJ registratie.

Jantine Brandsen

is de vrouw van de Ad en de moeder van Luuk. Ze heeft een MDGO-Agogische werk afgerond in 1988. Ze heeft gewerkt in een gezinsvervangend tehuis voor mensen met een verstandelijke beperking. In 2000 is zij samen met haar man Ad de Zorgboerderij gestart. Jantine is op het moment de achterban van het bedrijf en ondersteund Ad en Luuk bij hun werkzaamheden en verzorgt de administratie.

Een echt familie bedrijf met een christelijk identiteit. Daarbij worden we ook ondersteund door stagiaires, jeugdbegeleiders en medewerkers .